1Sep

Innenfor dette bildet ligger tidenes største olympiske mysterium

instagram viewer

Seventeen velger produkter som vi tror du kommer til å like mest. Vi kan tjene provisjon fra koblingene på denne siden.

Amerikanske sprintere Brianna Rollins, Nia Ali og Kristi Castlin vant gull-, sølv- og bronsemedaljer på 100 meter hekk.

Amerikanske sprintere Brianna Rollins, Nia Ali og Kristi Castlin feide medaljene på 100 meter hekk onsdag kveld i Rio. Og det var UTROLIG.

Brianna vant gull på 12,48 sekunder. Nia fulgte med sølv på 12,59 sekunder, og Kristi gikk ut av fjerdeplassen (britiske løperen Cindy Ofili) med to hundredeler av sekundet på 12,61 sekunder.

Etter deres følelsesmessige seier, sprinterne draperte seg i amerikanske flagg og tok et bilde mens de bokstavelig talt hoppet av glede. Men vent, la oss se nærmere på. Her er de før hoppet.

Sportsuniform, Logo, Konkurransearrangement, Konkurranse, Mesterskap, Utøver, Individuelle sporter, Aktiv shorts, Kalv, Racerbane,

Getty/Betsy Farrell

Og her er de midt i luften, og trosser tyngdekraften slik hekkere pleier å gjøre. Fordi du vet det er jobben deres.

Sko, Friidrettssko, Logo, Friidrett, Racerbane, Konkurranse, Spilleidrett, Utøver, Mesterskap, Individuelle sporter,

Hvor ble det av Nias sneaker? Nia, til høyre, hadde på seg begge joggeskoene før hopp. Så midt i hoppet, er hennes høyre joggesko borte.

click fraud protection

Det er ikke som om det hadde falt av i luften, fordi skoene er designet for å holde seg tette mens hun løper og hopper.

Har hun sparket det i gang? Hvorfor skulle hun gjøre det med bare en sko? Det falt av? Hva foregår her?

Sportsuniform, Menneskelig ben, Rekreasjon, Friidrett, Sportsklær, Konkurransearrangement, Friidrettssko, Utøver, Racerbane, Shorts,
Hvor ble det av ???

Mysterier til side, dette øyeblikket er historisk. I følge den olympiske historikeren Bill Mallon er dette første gang i OL -historien tre amerikanske kvinner har vunnet gull, sølv og bronse i samme friidrettsarrangement.

I det øyeblikket de innså at alle medaljer kan få deg til å gråte - du har blitt advart.

Produkt, Sportssted, Øredobber, Organ, Tempel, Muskel, Verden, Ermeløs skjorte, Jersey, Idrettsutøver,