instagram viewer

Seventeen velger produkter som vi tror du kommer til å like mest. Vi kan tjene provisjon fra koblingene på denne siden.

Leppe, erme, hud, krage, skulder, fotografi, ledd, hvit, stående, ansiktsuttrykk,

Hilsen av Brooks

Har du noen gang drømt om å løpe et løp og krysse målstreken mens publikum jubler for deg? Vel, med de riktige rådene og en god treningsplan, kan du definitivt gjøre den drømmen til virkelighet.

Angela Bizzarri er en NCAA -mester som tilfeldigvis ble nummer tre på årets amerikanske mesterskap i 5K, så hun er definitivt kvalifisert til å gi deg noen råd når det gjelder forberedelse til et løp. Enten det er ditt første løp noensinne, eller om du er en stjerne på banelaget ditt, vil hennes tips nedenfor definitivt være nyttige for deg. Så sjekk dem ut, og gjør deg klar til å finne inspirasjonen til å melde deg på løp!

1. Sette et mål. Enten det er for å fullføre løpet eller slå banerekorden, vil det å ha noe å jobbe mot hjelpe deg med å bestemme treningstempoet.
  2. Ta en titt på en lokal løpende spesialforretning for å få sko som sitter som de skal. De har vanligvis et kunnskapsrikt personale som kan lede deg til det perfekte paret. De riktige skoene vil bidra til å holde skadene i sjakk.
    click fraud protection
  3. Finn en venn eller bli med i en treningsgruppe. Det holder deg ansvarlig og gjør trening mye morsommere. I stedet for å chatte med en venn på en restaurant, foreslår du en joggetur for å snakke.
  4. Angi noen dager for harde løp, hvor du løper enten i målfart eller raskere. På andre dager må du ta det med ro. Prøv å finne en treningspartner som løper litt raskere enn deg for dine harde dager og noen som løper litt saktere enn deg for dine enkle dager.
  5. For å holde føttene og leggene sterke og sunne, prøv å løpe 1-2 av løpene i uken i en lett sko som f.eks Brooks PureProject.
  6. Sørg for å inkludere sprints i rutinen din når du trener for en 5K. Gå til din lokale bane og prøv å kjøre noen raske 100m spurter etter en lett joggetur. Hvis du ikke finner et spor, vil noen 20-30 sekunders hard innsats på veien også fungere.
  7. På løpsdagen, ha en plan. Vet når du trenger å komme til løpet og hvor du skal dra for å få nummeret ditt. Spis et sunt måltid kvelden før, og på løpsdagen, hold deg til maten du vanligvis spiser før du løper. Dette er ikke et godt tidspunkt å prøve den nye restauranten i byen, som du er litt usikker på.
  8. Når løpet begynner, prøv å holde deg rolig og hold deg til målet ditt. Ikke la dagens spenning få deg til å gå for fort. Hvis du får en bedre dag enn du hadde forventet, kan du spare farten til slutten av løpet - som den siste 1/2 milen.

Har du noen gang kjørt et løp? Ville du? Kommenter nedenfor!