1Sep

Tässä valokuvassa on kaikkien aikojen suurin olympiamysteeri

instagram viewer

Seitsemäntoista poimii tuotteita, joista uskomme sinun pitävän eniten. Voimme ansaita provisioita tämän sivun linkeistä.

Amerikkalaiset pikajuoksijat Brianna Rollins, Nia Ali ja Kristi Castlin voittivat kultaa, hopeaa ja pronssia 100 metrin aitajuoksussa.

Amerikkalaiset pikajuoksijat Brianna Rollins, Nia Ali ja Kristi Castlin pyyhkäisivät mitalit 100 metrin aitajuoksussa keskiviikkoiltana Riossa. Ja se oli HYVÄ.

Brianna voitti kultaa 12,48 sekunnissa. Nia seurasi hopealla 12,59 sekunnissa, ja Kristi saavutti neljännen sijan (brittiläinen juoksija Cindy Ofili) kahdella sadasosalla sekunnissa 12,61 sekunnissa.

Tunnevoitonsa jälkeen sprinterit peittivät itsensä Amerikan lippuihin ja ottivat valokuvan hyppääen kirjaimellisesti ilosta. Mutta odota, katsotaanpa tarkemmin. Tässä ne ovat ennen hyppyä.

Urheilupuku, Logo, Kilpailutapahtuma, Kilpailu, Mestaruus, Urheilija, Yksilöurheilu, Aktiiviset shortsit, Vasikka, Kilparata,

Getty/Betsy Farrell

Ja täällä he ovat ilmassa, uhmaavat painovoimaa, kuten esteet yleensä tekevät. Koska tiedät, se on heidän työnsä.

Kenkä, Urheilukenkä, Logo, Yleisurheilu, Kilparata, Kilpailu, Urheilu, Urheilija, Mestaruus, Yksilöurheilu,

Minne Nian lenkkari katosi? Nia, oikealla, oli molemmat lenkkarit päällään ennen hyppyä. Sitten puolivälissä hyppääminen, hänen oikea lenkkarit ovat poissa.

click fraud protection

Se ei ole kuin se olisi pudonnut ilmassa, koska nämä kengät on suunniteltu pysymään tiukalla, kun hän juoksee ja hyppää.

Aloittiko hän sen? Miksi hän tekisi sen vain yhdellä kenkällä? Onko se pudonnut? Mitä täällä tapahtuu?

Urheilupuku, Ihmisen jalka, Virkistys, Yleisurheilu, Urheiluvaatteet, Kilpailutapahtuma, Urheilukenkä, Urheilija, Kilparata, Shortsit,
Mihin se meni ???

Salaisuudet sivuun, tämä hetki on historiallinen. Olympiahistorioitsija Bill Mallonin mukaan tämä on ensimmäinen kerta olympiahistoriassa kolme amerikkalaista naista on voittanut kultaa, hopeaa ja pronssia samassa yleisurheilutapahtumassa.

Hetki, jolloin he tajusivat, että kaikki mitalit, saattaisi saada sinut itkemään - sinua on varoitettu.

Tuote, Urheilupaikka, Korvakorut, Urut, Temppeli, Lihas, Maailma, Hihaton paita, Jersey, Urheilija,