2Sep

Kuka on ”Tanssiäidit” Kausi 8 Tähti Savannah Kristich?

instagram viewer

Seitsemäntoista poimii tuotteita, joista uskomme sinun pitävän eniten. Voimme ansaita provisioita tämän sivun linkeistä.

Jos sinulla oli vakavia vieroitusoireita Tanssivat äidit tauolla, älä pelkää enää, koska kausi 8 on virallisesti käynnissä. Vaikka esitys oli poissa yli vuoden, uudet jaksot alkoivat kaudella 8 ilman pulaa tästä klassikosta Abby Lee Miller asenne. Tällä kaudella Abby on palannut upouuden tanssijan kanssa. Jos harrastat todellisuusshow -tanssikilpailuja, saatat tunnistaa yhden niistä. Savannah Kristich, 12-vuotias tanssija Las Vegasista, on yksi sarjan uusista tulokkaista. Hän esiintyy sarjassa äitinsä Erin Kristichin rinnalla. Tässä on mitä sinun pitäisi tietää Savannahista.

Hän on tanssinut pienestä pitäen.

Ei vain tanssia, vaan myös kilpailujen voittamista. Kun hän oli 9 -vuotias, hän pääsi 12 parhaan joukkoon vuoden 2017 Youth American Grand Prix -kilpailussa, joka on opiskelijabaletin stipendikilpailu, joka houkuttelee yli 10000 tanssijaa kansallisesti ja kansainvälisesti. Vuonna 2018 hän voitti Mini National Core Performer Winner -tittelin Radix Nationalsissa ja on tänä vuonna kiertänyt Radixin kanssa.

click fraud protection

Hän kilpaili todellisuussarjassa, jossa Jennifer Lopez toimii tuottajana.

Vuonna 2018 Savannah kilpaili tanssiryhmänsä kanssa NBC: ssä Tanssin maailma. Hän esiintyi samalla kaudella kuin Maesi Caes, joka oli entinen Elite Teamin jäsen Tanssivat äidit, kilpaili myös.

Näytä Instagramissa

Hän kilpaili Elliana Walmsleyä vastaan ​​kausilta 6 ja 7 Tanssivat äidit.

Savannah sijoittui Ellianan ensimmäiseksi juoksijaksi mini-naispuoliseksi parhaaksi tanssijaksi The Dance Awards -tapahtumassa, joka kokoaa huipputanssijat kilpailuihin ja palkintoihin. Ellianan on tarkoitus esiintyä myös kaudella 8 Tanssivat äidit.

Hän on osa JJ -ryhmää Tanssivat äidit näyttelijä Lillian Ketchman.

JJ Squad on Jo ja Jax -lähettiläiden ryhmä, joka luo tanssiaktiviteettejä.